Verspreiding

Volle Zalen verspreidt flyers, folders, magazines, kranten en posters. We geven uw promotiemateriaal een plek in de provincies Drenthe, Friesland, Groningen, Overijssel en ook in Noord-Duitsland. We komen met regelmaat bij duizenden adressen waar wij uw culturele evenement zichtbaar kunnen maken. Omdat wij vaak onze rondes rijden, kunnen we in de gaten houden of uw poster goed zichtbaar blijft. In de steden Assen en Groningen beschikken we over onze eigen flyerdisplays en posterframes op drukbezochte plaatsen.

Volle Zalen verspreidt flyers in de formaten A6 en A5, posters kunnen we ophangen in de formaten A2 en A3, waarbij we A3 aanbevelen omdat daar op veel meer plekken ruimte voor is. Tegen een geringe meerprijs halen wij de materialen bij u op.

Maatwerk

Naast onze vaste rondes leveren we ook maatwerk. In overleg met u kunnen we de verspreiding van promo­tie­materiaal afstemmen op bepaalde doel­­groepen, zoals studenten, toeristen, kinderen tot 18 jaar, of het verspreiding­splan laten leiden door een thema, zoals beeldende kunst of muziek(genre).

Wij werken met u een verspreidingsplan uit dat is afgestemd op uw wensen en budget. Op verzoek worden de mogelijkheden van adverteren in de UITloper (on- en offline) hierin meegenomen.

Ook stellen wij aan u displays beschikbaar om uw eigen flyers te presenteren tijdens evenementen of festivals en bieden wij daarbij logistieke ondersteuning.

Inforamadisplays Assen & Groningen

Een aantal culturele rondes rijden wij periodiek uit:

300

adressen wekelijks in de stadscentra van Groningen, Assen en Leeuwarden

1000

adressen maandelijks door heel Friesland

200

adressen om de week (soms vaker) in de wijde omgeving van Groningen

100

adressen maandelijks in de regio groot-Hoogezand

75

adressen om de week (soms vaker) in de buitenwijken stad Groningen

3500

adressen per kwartaal door heel Noord-Nederland

Volle Zalen Posterwand